Våra tjänster

Högkvalitativ el och VVS i Skåne

Nya Termofix Vvs & El AB utför i princip alla uppdrag inom el och VVS i Skåne. Från enkla läckor och rengöringar till fullständiga renoveringar av badrum och kök. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller företag, inget jobb är för stort eller för smått för oss, huvudsaken är att vi alltid kan leverera hög kvalitet i resultatet. Kontakta oss för att få reda på mer om vad vi kan erbjuda för tjänster.

Badrumsrenovering

Nya Termofix Vvs & El AB i Skurup genomför allt inom VVS och el bland annat reparationer och installationer av duschar, toaletter, avlopp och rör bland annat. Vi fixar vattenläckan och genomför rörreparationer på nolltid med högkvalitativt resultat.

Värmepumpar – Poolvärmepumpar

Vi installerar de flesta fabrikat på marknaden. Jordvärme, luft-vatten, luft-luft och kylanläggingar. Det bästa sättet att spara stora pengar när det kommer till rör och VVS i Skurup, är att se till att alla delar servas och underhålls regelbundet. Det kan vi på Nya Termofix Vvs & El AB stå till tjänst med för ett attraktivt pris, något som du garanterat kommer att tjäna stora pengar på i längden, då du kommer att kunna vänta flera år med att byta ut dina rör och avlopp. Vi ser till att du inte behöver oss!

Elinstallationer

Vi erbjuder en helhetslösning inom belysning till ett hus till ett attraktivt pris. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig, vare sig det handlar om akuta jobb eller mer långsiktigt arbete.

Spabad

Text kommer

Vi tillämpar ROT-avdrag!

Garantier

Nya Termofix Vvs & El AB fixar din värmeanläggning och ditt ljus i Skurup med omnejd. Vi har stor kunskap och många års erfarenhet inom rörmokeri, VVS och el. Det vi inte kan om branschen är inte värt att kunna.

Vi genomför varje jobb med professionalitet och entusiasm, och har alltid kunden i centrum. Vi vet att varje jobb är viktigast för dig som vi kommer hem till.

Vi jobbar också snabbt, effektivt och till en attraktiv kostnad. Det garanterar vi dig!

Erfarenhet

Vi på Nya Termofix Vvs & El AB har lång erfarenhet av rörmokeri, VVS och El. Med många år i branschen och en hög kompetens utvecklad genom med- och motgångar, kan vi garantera dig ett väl utfört arbete varje gång. Genom kontinuerlig vidareutbildning ser vi till att hålla oss i framkant vad gäller kunskap om branschen. Vi använder alltid det mest moderna material och produkter, och de senaste teknikerna inom El, VVS och rörmokeri. Det garanterar vi dig.

Miljö

Nya Termofix Vvs & El AB genomsyras av ett miljötänkande, inte bara för Skurups bästa, utan för oss alla. Vi använder bara produkter som har så lite miljöpåverkan som möjligt, och vi ser alltid till att minimera transportsträckor för att minska trycket på miljön. Genom utbildningar för personalen i miljötänkande och genom att alltid ligga ett par steg före lagstiftningen, så att vi inte bara gör det minimala, utan allt vi kan, ser vi till att bidra till att vi kan ha en värld att arbeta i även imorgon.

Service

Det är oerhört viktigt att ha en rörmokare/elektriker man kan lita på i alla väder. Vi är stolta över att ha kunnat bygga upp en bas av återkommande kunder i Skurup med omnejd som vet att de är i trygga händer med oss. Vi levererar alltid ett högkvalitativt resultat och vi arbetar alltid snabbt och effektivt. Detta i kombination med våra attraktiva priser på produkter och tjänster, gör att i princip alla våra kunder är nöjda. Det är vi väldigt glada för, och den glädjen kommer du att märka i kontakten med oss.